Airless spuiten

Een van de nieuwste technieken in de schilderbranche is het Airless spuiten. Bij Airless spuiten wordt de lak onder een druk van >100 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst.

The player will show in this paragraph

Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes. De lak heeft een veel hogere viscositeit en daardoor een lager oplosmiddelgehalte dan bij pneumatisch en elektrostatisch spuiten. Het applicatierendement is 40-80%. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij airless spuiten toegevoegd aan onze werkzaamheden. Zo kunnen wij een compleet afwerkingspakket leveren voor een vooraf vastgestelde prijs.

Zo kunnen wij uw plafonds en wanden in de gewenste kleur spuiten.

Het Airless spuiten heeft als voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de latex, waardoor een superstrak eindresultaat ontstaat. Airless spuiten is tevens 40% goedkoper dan het traditioneel rollen. Tevens kunnen bijvoorbeeld oude spachtel of oud spackwerk overgespoten worden zonder verlies van structuur.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

« Terug naar de overzichtspagina

Jan Guijt Schilderwerken
Tramstraat 50
2225 CL   Katwijk ZH
T 071 403 55 26
M 064 808 87 16
E
6% BTW-regeling?
Klik hier voor info
Jan Guijt Schilderwerken